Hvorfor investere i en ladeboks til min elbil?

Har du investeret i en elbil? Så skal du også have en ladeboks. De fleste byer og offentlige parkeringspladser har ladebokse til rådighed, hvor du kan få strøm på dit batteri igen, men som elbils-ejer skal du ikke udelukkende være afhængig af disse ladebokse. 

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor du skal investere i en hjemmelader til elbilen. 

De offentlige ladebokse er ikke nok

Offentlige ladebokse er nemlig slet ikke så hurtige eller pålidelige som en hjemmelader. Faktisk kan det tage op til 10 timer at oplade din bils batteri. Selvom du stiller bilen i en offentlig ladeboks, mens du er ude og spise eller handle, så kan du ikke forvente at batteriet er blevet opladt mere end 10-20%, når du kommer tilbage. 

Du må altså ikke være afhængig af de offentlige ladebokse, ellers kommer du ikke særlig langt ud og køre om dagen.

Normale stikkontakter er ikke til din elbil

Selvom det ikke er umuligt at bruge en normal stikkontakt og en omformer til at oplade din elbil, så er det ikke en god ide. En elbil skal bruge enorme mængder af strøm, for at kunne lades op, og det kan lede til en kortslutning. En oplader, der er tilsluttet en almindelig stikdåse skal kun bruges til nødsituationer. 

Hjemmeladeren oplader lynhurtig

Med en ladeboks i din garage, så kan du lynhurtigt lade dit batteri fuldt op hver eneste dag. En hjemmelader kan oplade op til 60% hurtigere end andre ladere. Du kan blot sætte bilen i lader, når du kommer hjem fra arbejde, og så kan batteriet tankes op over natten. 

Få opladt dig batteri på en tryg måde

Sørg for at din bil står et trygt og sikkert sted, mens den lader op. Hjemmeladere er udviklet specielt til at oplade alle former for elektriske køretøjer. De har endda et indbygget sikkerhedssystem, som kun aktiverer for strømmen, når kontakterne er sluttet til bilen.

Vælg en intelligent hjemmelader

Med de moderne hjemmeladere får du mere end bare en oplader. Du kan for eksempel købe den smarte Easee ladestation, som har indbygget Wi-Fi og 4G forbindelse, så du har adgang til opdateringer og funktioner via din telefon. 

Med en Easee oplader kan du downloade en app til din telefon, så du kan overvåge bilens strømforbrug hjemme fra sofaen. Du kan også justere hastigheden på opladningen, planlægge hvor længe den skal lade og meget mere.


Udgivet

i

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *